07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Galatasaray’da Büyük Kriz
Galatasaray’da Büyük Kriz

Galatasaray’da Büyük Kriz

 

Galatasaray’da kötü gidişat sonrası Mustafa Denizli’nin istifası konuşuluyor. Gaziantepspor karşısında alınan 2-0’lık yenilgi Mustafa Denizli istifa edebileceği sinyalini verdi.

Görevi bırakmayı düşünüyor musunuz? Bunu nasıl algalamalıyız?” sorularına Denizli, “Kim ne algılarsa algılasın. Şu anda tek başıma bunu söylemem saygısızlık olur. Başkanımızla oturup geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. Onlar da benimle yola çıkarken bir çok şeyi yapmayı düşündük. İçinde bulunduğumuz tablo bunu sağlamadı. Çalışmaya çalıştık. Ancak siz ne yaparsanız yapın bazen istediğimiz sonuçlar ortaya çıkmıyor. Biraz evvel söylediğim gibi saygısızlık olmasın diye kararımı yarına bırakacağım. Ortaya çıkan tablodan üzüntülü ve rahatsızım. Başkanla görüştükten sonra olay netlik kazanır. Her kararda bir hayır vardır. Böyle bir keyifsizliği yaşamak da buraya nasip olsun. Kararımı kendi içimde verdim” dedi.

Basın toplantısında “istifa yönünde bir tasarrufunuz olur mu? sorusuna ise Mustafa Denizli, “Olur. Her şey olur” yanıtını verdi. Taraftarın “Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi” yönündeki tezahüratları için de Denizli, “Bu taraftara o söylenenlerin dışında çok şey yaşattım. Bu tezahüratlara üzüldüm” yorumunu yaptı.