07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Futbol Yasaklanabilir
Futbol Yasaklanabilir

Futbol Yasaklanabilir

Yunanistan Kupası’nda PAOK ile Olympiakos maçı sırasında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın ertelenmesinin ardından, hükümet kupa maçlarını iptal ettiğini açıkladı. Spor Bakanı tüm futbol turnuvalarının kaldırılmasının görüşüldüğünü de açıkladı. Ülkede futbolun yasaklanması gündemde…

PAOK’un  Tumba Stadyumu’nda oynanan maçta konuk ekip Olimpiyakos’un 2-1’lik üstünlüğü devam ederken, karşılaşmanın 89. dakikasında Paok’lu futbolcu Robert Mak’ın kırmızı kart görmesi üzerine taraftarlar sahaya çok sayıda meşale ve yabancı cisim attı. Tribünlerin alev alması sonucu maçın hakemi Andreas Pappas, takımların soyunma odasına gitmesini istedi. Olayların devam etmesi üzerine alınan karar ile maç tatil edildi.

İşte o anlar;

Hükümet Kupa Maçlarını İptal etti.Futbolun Yasaklanması Gündemde

PAOK ile Olympiakos maçı sırasında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın ertelenmesinin ardından, hükümet kupa maçlarını iptal ettiğini açıkladı. Spor Bakanı tüm futbol turnuvalarının kaldırılmasının görüşüldüğünü açıkladı..Yunanistan Spor Bakanı Stavros Kontonis, Yunanistan Kupası’nın yeni bir karar alınana kadar bu sezon iptal edildiğini açıkladı.Kontonis, ilk olarak ülkedeki tüm futbol turnuvalarını iptal etmeyi ancak sonra bunu kupayla sınırlı tutma kararı aldıklarını dile getirdi.