07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ensar’sız “Karaman” Dedi
Ensar’sız “Karaman” Dedi

Ensar’sız “Karaman” Dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Manisa’daydı…Karaman’da yaşanan 10 erkek öğrenciye cinsel istismarla ilgili ilk kez  konuştu.  Ensar Vakfı’nı savundu. “Biz Ensar Vakfı’nın insanlığa ve ülkemize hizmet ettiğine şahitlik ediyoruz”

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman’da Ensar Vakfı’na ait evlerde bir öğretmenin 10 öğrenciye cinsel istismarı soruşturması ile ilgili şunları söyledi;

“Ensar Vakfı’nın Sapık öğretmenle ilgisi yok”

-Biz Ensar Vakfı’nın insanlığa ve ülkemize hizmet ettiğine şahitlik ediyoruz. Bu vakıfla ilgili olmayan bu sapığın yaptığı alçakla muamele karşısında eminim en çok da Ensar Vakfı’nın mensubları kurucuları tepki göstermiştir.

 

“Tecavüzcü öğretmen için gün yüzü görmeyecek” 

-Hepimizin vicdanını yaralayan bir konuya da burada değinmek istiyorum. Karaman’da yaşanan olaydan haberiniz vardır. Birkaç gündür özellikle sosyal medyada çok ciddi şekilde duyulmuş, bilinmiş bir olay. Buradan açık şekilde söylüyorum. Çocuklarımıza yönelik istismara karşı bu cani sapığın hak ettiği ceza ne yazık ki ceza kanunumuzda yok. Ama tüm milletimiz emin olsun ki bu caniye gereken cezanın verilmesi için bu davanın, bu çocukların hukukunun takipçisi olacağız. Biz her bir çocuğu gördüğümüzde kendi evladımızı görürüz. Hiçbir çocuğun herhangi bir caninin, sapığın elinde böylesine mağdur edilmesine izin vermeyiz. Eşref-i mahlukat olan insanın yüz karası olan bu şahıs bir daha gün yüzü görmeyecek.

“Konuyu duyunca talimat verdim:Araştırma önergesi verin”

-Bu istismarıyla alakalı TBMM’de partilerin oy birliğiyle Araştırma Komisyonu kuruldu. Bu daha ilk andan itibaren konu bana intikal ettiğinde arkadaşlarıma verdiğim talimatta. Bütün partilerle birlikte gereken araştırma önergesini verin. Vicdanlarımızı yaralayan çocuk istismarı konusunda aydınlatılmamış tek bir nokta dahi kalmayacak. Her ne yapılacaksa AK Parti bu konuda en ön safta olacak. Bu olayın kendisi bir insanlık ayıbıdır. Olaydaki faile ben insan bile diyemem. Bu aşağıların aşağısı bir mahluktur. Kim bir çocuğa el uzatırsa o, emin olun ki bütün insanlığın en aşağılık mahluğudur. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.