07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Devlete Akıl Verdi: “Organize” Terör Yapalım
Devlete Akıl Verdi: “Organize” Terör Yapalım

Devlete Akıl Verdi: “Organize” Terör Yapalım

1 Kasım seçimi öncesi Rize’de yaptığı mitingde söylediği “Oluk oluk kan akacak” sözlerinin ardından “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisine imza atan akademisyenleri tehdit eden organize suç örgütü liderliği hükümlüsü Sedat Peker, Ankara’daki saldırıya ilişkin kişisel internet sitesinden yazı yayımladı. Peker,”İstihbaratımız mücahitleri Moskova’da bombalı eylemler için eğitmeli” dedi.

İşte Organize suç Örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker’in akıllara durgunluk veren devlete verdiği terörle mücadele aklı ve başlıklar;

 

“Can Dündar tutuklansın”

 

-İlk olarak aklıma gelen bu tedbirlerden birkaçı şunlardır; Anayasa Mahkemesi’nin tavsiye kararı üzerine, yetkili mahkeme tarafından serbest bırakılan can dündar, sahip olduğu villayı fahiş fiyatla (yaptığı haber karşılığında) paralel yapıya sattığı gerekçesiyle tekrardan tutuklamalıdır. Anayasa Mahkemesi’nin tahliye kararında bu yeni suç bulunmamaktadır (Bu yeni suçla ilgilide zaten birkaç tane avukatta tutuklamıştır.). Yapılacak bu yeni tutuklama sayesinde ÜLKEMİZ,içinde hainlik yapmaya meyili olanlara karşı bir duruş sergilenecek, hainlerin ise hiçbir türlü kurtulamayacakları tüm kesimlerin beynine yerleştirilecektir ( hdp li milletvekileride derhal tutuklanmalıdır.Ayrıca idam cezası geri getirilip terör örgütü yöneticileri idam edilmelidir.).

“Çeçenleri eğitip Moskova’da eylem yaptıralım”

-Bunların haricinde, rusyanın bizim terörist olarak kabul ettiğimiz pyd’ye, kendi başkentinde yani moskovada temsilcilik açma izni vermesine karşı misilleme olarak, rusyanın terörist olarak kabul ettiği tüm ÇEÇEN DİRENİŞÇİLERİ’ne, Ankara’da resmi temsilcilik açma izni verilmelidir. rus istihbarat servisinin pkk ve pyd militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımızda ÇEÇEN MÜCAHİTLERİ eğitmeli ve de moskovanın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır (ve tabi ki bu eylemlerden sonra ilk üzüntüsünü bildiren ülkede biz olmalıyız. Kızılay’daki patlamadan hemen sonra rusyanın bize yaptığı iğrençlik gibi).