07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Derbiye Terör Engeli
Derbiye Terör Engeli

Derbiye Terör Engeli

Günlerdir heyecanla beklenen Galatasaray – Fenerbahçe arasında oynanacak derbi karşılaşması terör nedeniyle ertelendi. Karar Türkiye Fytbol Federasyonunun İnternet sitesinden duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

-Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir.Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Ertelenen Galatasaray – Fenerbahçe derbisi için İstanbul Valiliği’nden de bir açıklama geldi;

“Ciddi istihbarat Var”

-20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ve kulüplerinde talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir. Kamuoyuna ve sporseverlere saygıyla duyurulur.

Galatasaray Maça Çıkmak İstemedi

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre; Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için alınan güvenlik önlemlerinin görüşüldüğü toplantıda İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, “Çok fazla sayıda bomba ihbarı var. Karşılaşmayı seyircisiz oynatalım” dedi.

Galatasaray, “Maçı seyircisiz oynayın” diyen İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine, “Seyircisiz oynanacağına erteleyelim” cevabını verdi.