07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘Demokrasi Nöbeti’ İçin Para Kavgası

‘Demokrasi Nöbeti’ İçin Para Kavgası

AKP’ye yakın sosyal medya danışmanı İbrahim Yörük, “Ünlü bir sanatçı bir belediyenin programına davet edilmiş kent meydanına ve 37 Bin TL para istemiş!” dedi sonra da bu kişinin Tayyip Erdoğan için Dombra şarkısını okuyan Uğur Işılak olduğunu söyledi.

erzurum

AKP’li İbrahim Yörük Twitter’da şunları yazdı;

para

Uğur Işılak “Demokrasi Nöbeti” için para aldığı iddialarına Twitter’dan karşılık verdi; “Bu süreçte “demokrasi nöbeti” programlarında sahne için para alan sanatçı şerefsizdir. Almayana aldı diyerek iftira atan da namussuzdur.”

Erzurum belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Twitter’dan “Uğur Isılak Kardeşimiz karşılık beklemeksizin şehrimize verilen Milli Mücadele Nöbetine iştirak etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum.” diye yazdı

Işılak da  yalanladı

Işılak, bu iddiayı sosyal medya hesabından sert bir şekilde yalanladı. Işılak Twitter’da yaptığı açıklamada “Bu süreçte “demokrasi nöbeti” programlarında sahne için para alan sanatçı şerefsizdir. Almayana aldı diyerek iftira atan da namussuzdur. Reis’in üzerini çizdiği kişilerin, gerçek dava adamlarına iftira atarak meşruiyet kazanma çabaları boşuna. Bu millet haini gözünden tanır!” dedi.