07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bildik Savunma: Fotoğraflar Montaj

Bildik Savunma: Fotoğraflar Montaj

Fatih Camii’ndeki şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atan şehit polisin dayısı İrfan Cengiz, havuz medyasına röportaj verdi. “Binali Yıldırım ile cenazedeki birlikte çekilen fotoğraf montaj” dedi

Sosyal medya paylaşımlarından AKP’li olduğu anlaşılan saldırgan İrfan Cengiz’in saldırıdan dakikalar önce Başbakan Binali yıldırım ile sarmaş dolaş fotoğraf çektirdiği ortaya çıkmıştı.

62521357_mermi

CHP liderinin önüne kurşun atan şehit polisin dayısı İrfan Cengiz, hükümete yakın medya organlarından Sabah’a konuştu. Cengiz, “Kılıçdaroğlu’nun teröre destek söylemleri ile yaşadığım acılar birleşince tepki oluştu. Asla bir tehdit söz konusu değil” dedi.

“Fotoğraf montaj”

Binali Yıldırım’la olan fotoğrafına ilişkin ise Cengiz, “Başbakanımızla ilgili bazı fotoğrafları birleştirip, montajlayıp bu olay üzerinden hükümete yüklenmeye çalışıyorlar” dedi.

 

“Olay spontane gelişti”

“İnanın o an ne hissettiğimi bilmiyorum. Tarifi yok. Tören mangası şehidi almak için düzen oluşturduğu sırada ben de öne çıkıp tabuta yetişeyim dedim. O esnada Kemal Kılıçdaroğlu’nu gördüm. Biz de elbet insanız ve etkileniyoruz. Son zamanlarda onun yaptığı açıklamaları, beyanatları, teröre destek anlamına gelen söylemleri bilinçaltıma yerleşmiş demek ki! Bütün bu söylemler içine ateş düşmemiş insanları bile etkilerken; yeğenini o haliyle yıkanırken görmüş birisi olarak tamamen akıl ve mantık devreden çıkmış şekilde bir tepki oluştu bende. Tepkim bunların bir bileşenidir.”

Sahte polis kıyafetli sldırgan da Binali Yıldırım’la sarmaş dolaştı

Aynı cenazede Kılıoçdaroğlu’nun makam aracına saldıran, uyuşturucu ticareti ve adam yalaralam suçlarından sabıkalı Tunç Ezer de Başbakan Binali Yıldırım’ın yanındaydı. Bu resimlerde de Ezer ile Binali Yıldırım sarmaş dolaştı.

575897a1c03c0e0facacb8ea