07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Biat Açıklaması da Kurtaramadı
Biat Açıklaması da Kurtaramadı

Biat Açıklaması da Kurtaramadı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonların Kayseri ayağında  Boydak Holding yöneticisi Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak ile birlikte 9 kişi tutuklandı. Holdin’in Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak 15 Temmuz darbe girişimi sonrası “Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ), geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bugün her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Kayseri’de darbe girişimi sonrası başlatılan darbe girişimi operasyonları kapsamında gözaltına alınan 15 kişi arasında yer alan Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aliye Boydak ile birlikte Fethullah Gülen’in Kayseri’deki imamları olduğu ileri sürülen toplam 9 kişi tutuklanırken, 6 kişi ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla salıverildi.

Boydak Holding’in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, “Ülkemiz için bir yol ayrımı olan 17/25 Aralık sürecinden sonra tamamen yollarımızı ayırdığımız, 15 Temmuz gecesi de ne kadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ), geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bugün her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz” açıklamasını yapmıştı.