07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ah Cübbeli Ah… Yine Yakalandın
Ah Cübbeli Ah… Yine Yakalandın

Ah Cübbeli Ah… Yine Yakalandın

‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk canlı yayınına katıldı ve “FETÖ”nün elebaşlarından Adil Öksüz’ün kendisini cezaevinde ziyaret ettiğini söyledi.

CNN Türk’te “Türkiye’nin Gündemi” programına telefonla bağlanan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) FETÖ’nün kendisine kumpas kurduğunu, ancak Gülen’in kendisine mektup göndererek düştüğü durumdan dolayı çok üzgün olduğunu söylediğini ve FETÖ’nün sözde hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz’ü kendisine gönderdiğini söyledi.

Mektup ile beraber Gülen’in el yazmalı kitabının kendisine gönderildiğini kaydeden Cübbeli, cezaevine gelen kitapların kontrol edildiğini ancak Adil Öksüz’ün kitabı doğrudan getirdiğine de dikkat çekti.

Cübbeli Ahmet 2012 yılında kitap olayını farklı anlatıyordu. Kitabı Fethullah Gülen’in “talebesi getirdi” diyordu ve o kitap gelince hıçkırarak ağladığını yazmıştı.

Cübbeli Ahmet Metris Cezaevi’nde yatarken kitap hediyesi için şunları yazmıştı..

‘Çok Duygulandım Hıçkırıklarla Ağladım”

“Talebesi, sohbet sırasında Hocaefendi’nin benimle ilgili haberleri izlerken gözyaşlarını tutamadığını ve ‘Bunca yıl dinimize hizmet etmiş, müşarun bilbenan (parmakla gösterilen) bir Hocaefendi’nin şahsında tekrar İslam’a darbe indirilmek isteniyor. Bu iftiraları asla kabul etmem ve inanmam, kurtuluşu için dua ediyorum’ dediğini nakletti. Bu fakir kardeşiniz muhterem Hocamızın tazim ifade eden medhiyelerine asla layık biri değilim. Okuyunca çok mahcup oldum, ama “Fazilet ehlini ancak fazilet ehli tanır” kaidesince değerli Hocamız kendisine münasip bir üslup kullanmıştır. Hizmet ettiğim camianın bazı hocaları kıskançlık yüzünden bana bu zulmü reva görürken muhterem Hocaefendi’nin bana şefkatle yaklaşması beni çok duygulandırmış ve şu yazıyı yazarken hıçkırıklara boğmuştur.”