02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Trabzonsporlu Futbolcu Cemaat Kadrosunda
Trabzonsporlu Futbolcu Cemaat Kadrosunda

Trabzonsporlu Futbolcu Cemaat Kadrosunda

Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir İsmailağa Cemaat mensuplarının giydiği cübbe, sarık ve şalvar giyip poz verdi. Aykut, daha önce de meskun mahalde silahla ateş açma, doktor dövme gibi olaylarla gündeme gelmişti.

Trabzonspor‘un defans oyuncusu Aykut Demir, İsmailağa tarikatına girdi. İsmailağa cemaatine mensup kişilerin giydiği cübbe, şalvar ve sarıkla fotoğraf çektiren Aykut’un bu görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Aykut Demir’in geçtiğimiz cumartesi İstanbul’da oynanan Medipol Başakşehir maçından önce İsmailağa cemaatinin şeyhi Mahmut Efendi’yi ziyaret ettiği öğrenildi.

 

aykut3

SUÇ MAKİNASI

-2 Eylül 2014’te Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye bir mermi isabet etti. Yapılan incelemeler sonucu merminin Aykut’un tabancasından ateşlendiği ortaya çıktı.

-21 Ekim 2014’te, soğuk algınlığı şikayetiyle kız kardeşini Trabzon’da bir özel hastaneye götüren Aykut Demir, tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktora yumruk attı. Trabzonsporlu futbolcu, araya giren hastane görevlileriyle de kavga etti.