07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » İstifa Çağrısı Teşkilatı Kapattırdı
İstifa Çağrısı Teşkilatı Kapattırdı

İstifa Çağrısı Teşkilatı Kapattırdı

MHP, 1 Kasım’daki genel seçimlerde alınan başarısız sonuçların ardından genel merkezi yoğun olarak arayıp, genel başkan Devlet Bahçeli’nin istifasını isteyen Kuyucak İlçe Teşkilatı’nı kapattı.

1 Kasım’daki yerel seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da oyları düşen MHP, bir milletvekilini AK Parti’ye kaptırdı. Seçimlerdeki başarısızlık MHP Kuyucak İlçe teşkilatında huzursuzluğa neden oldu. Bir yıl önce göreve gelen MHP Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Kılınç, 1 Kasım seçimlerinde başarısız olunmasından partisini genel başkanı Devlet Bahçeli’yi sorumlu tuttu.

İlçe Başkanı Ömer Kılınç, partisinin ilçe teşkilatının 100 üyesine genel merkezin telefon numarasını gönderip, tepkilerini dile getirip, genel başkanları Bahçeli’yi istifaya davet etmelerini istedi. Partililerin yoğun olarak telefonla arayıp, tepkilerini göstermeleri üzerine Genel Merkez’in buna cevabı çok sert oldu. MHP Genel Merkezi tarafından partinin Aydın İl Başkanlığı’na gönderilen faksla, 25 yıldır hizmet veren MHP Kuyucak İlçe Teşkilatı’nın kapatıldığı bildirdi.