07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Galatasaray’da Liseli Darbesi
Galatasaray’da Liseli Darbesi

Galatasaray’da Liseli Darbesi

Galatasaray’da deprem yaratan istifa neden oldu? Gazeteport Galatasaray kulislerine bu soruyu sordu.. İşte Galatasaray kulislerinde konuşulanlar;

-Liseliler olarak bilinen lobi ile Hamza Hamzaoğlu’nun yıldızı hiç barışmadı. Hamzaoğlu’nun hata yaptığında özür dilemesini Galatasaray geleneklerine uygun olmadığını söyleyip sürekli uyardılar.

-Liseli lobisi Hamzaoğlu’nu kulübü Akhisar’a çevirmekle suçladı. Bilal’den sonra Oumar Niasse almak istemesine karşı çıkıp bu transferi engellediler.

-Hamzaoğlu’nun daha agresif ve sert demeç vermesini istediler. Galatasaray hocası masaya yumruğunu vurur diye baskı yaptılar.

-Hamzaoğlu’nun “Umut’un sözleşmesini uzatırım” sözleri aslında bardağı taşıran son damla. Başından beri Hamzaoğlu’na karşılar. Şampiyon olunca bugünkü operasyonu hep ertelediler.

-Hamzaoğlu ile medyada ve sosyal medyada etkin olunmadığı düşüncesi yaygındı. Konuştukça camia olarak zorda kalıyoruz diyerek  Hamzaoğlu’nun konuşmasına hep engel getirdiler. Hatta spor kanalına çıkmak üzereyken bunu iptal ettirdiler.

–Hamzaoğlu için sosyal medyada cemaatçi diye açıklamalar yayıldı

-Hamzaoğlu yaşadığı sıkıntıları yakın çevresine söyledi. Galatasaraylı olmasam bu saçmalıklara katlanmam diyordu.

-Hamzaoğlu beni bir türlü kabullenemiyorlar. Çünkü onlar gibi değilim diyordu. Umut Bulut’u savunan açıklamasına gösterilen tepkiye artık dayanamadı ve ayrılmayı kabul etti.

-Teknik direktör olarak Mustafa Denizli daha yakın. Ama sürpriz bir yurt dışı bağlantısı da var. Hatta 3 hafta önce temas kuruldu.