07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Charlie Sheen’e AİDS Şoku!
Charlie Sheen’e AİDS Şoku!

Charlie Sheen’e AİDS Şoku!

Ünlü aktör Charlie Sheen AİDS’e mi yakalandı?National Enquirer dergisi Charlie Sheen’in AİDS olduğunu öne sürdü.Aynı iddia People dergisnde de yer aldı. Sheen’in Salı akşamı NBC News’dan Matt Lauer’e konuk olup kişisel bir açıklama yapacağının açıklanması da bu iddiaları güçlendirdi.

People‘ın haberine göre  Charlie Sheen AİDS tedavisi oluyor ve çevresindeki pek çok insan da bunu bildiliyor.

Sheen,  ABD’deki NBC kanalında programına konuk olduğu Matt Lauer’e “HIV pozitif olduğunu” açıkladı.

Aktör Martin Sheen’in oğlu ve Emilio Estevez’in de kardeşi olan 50 yaşındaki Charlie Sheen hızlı hayatı ve yarattığı skandallarla biliniyor. ‘Two and a Half Men’ adlı dizinin kadrosundan çıkarılan Sheen sık sık sevgili değiştirmesi ile de tanınıyor.

İlk evliliğini Donna Peele ile yapan Sheen daha sonra Denise Richards ile evlendi. Bu evliliği olaylı bir şseilde bitti. Sheen, 2008 yılında Brooke Mueller ile evlendi. Fakat o evliliği de 3 yıl sonra bitti. Sheen son olarak bir porno yıldızı olan Brett Rossi ile nişanlandı bir süre sonra da ayrıldı. Sheen birkaç yıl önce de bir hayat kadınıyla kaldığı lüks bir otel odasında skandal yaratmıştı. Sheen’in genç kadını banyoyo kilitleyip tartakladığı ileri sürülmüştü.

Gerçek adı Carlos Irwin Estevez olan Sheen’in üç evliliğinden 4 çocuğu bulunuyor. Sheen’in Paula Profit adlı eski kız arkadaşından da yetişkin bir kızı var.