07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Boşanmak İsteyince Bu Hale Geldi
Boşanmak İsteyince Bu Hale Geldi

Boşanmak İsteyince Bu Hale Geldi

Şiddet gördüğü 6 yıllık eşinden ayrılmak isteyince hayatı karardı. Öfkeli koca Gökhan Elber, eşi Zehra Elber’in yüzüne kezzap attı.Genç kadın tam 18 ameliyat geçirdi…Sosyal güvencesi olmadığı için tedavisine devam edemiyor. 

Konya‘nın Ereğli İlçesi’nde Zehra Elber, 6 yıldan bu yana şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtığı eşi Gökhan Elber’in kezzaplı saldırısına uğradı. Gökhan Elber tutuklanırken vücudunun belden yukarısı yanan, sol gözü görme yeteneğini yitiren Zehra Elber, bugüne kadar 18 ameliyat oldu. Kızının estetik ameliyatlar olması gerektiğini belirten annesi Ümmü Gülsüm Oktay, “Sosyal güvencesi yok. Bu ameliyatların maliyeti de 200 bin liranın üzerinde. Bunları yaptıracak gücümüz yok” dedi.

Kezzapla saldırdıktan sonra bir de tekmeledi

6 yıldır eşinden şiddet gören Zehra Elber, geçen mayıs ayında boşanma davası açtı. Bunu duyan eşi Gökhan Elber sinsi bir plan yaptı.Çocuğunu görmek istiyorsan internet salonuna git.Sana internetten göstereceğim dedi. Genç kadın internet salonuna gitti ama eşi çocukların uyuduğunu söyleyerek göstermedi.Zehra Elber üzgün bir şekilde eve dönerken eşinin kezzaplı saldırısına uğradı.

Polis tarafından yakalanan Gökhan Elber tutuklandı ve hakkında 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Çiftin 2 çocuğu da olayın ardından babaları tutuklanınca anneleri Zehra Elber ile birlikte yaşamaya başladı.

Bir gözünü de kaybetti yüzü ve vücudu yandı

Zehra Elber o saldırıda sol gözünü kaybetti, vücudu ve yüzünün önemli bir bölümü yandı.Tam 18 ameliyat geçirdi. Sosyal güvencesi olmayan kadına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir süre yardımcı oldu ama şimdi onlar da kaderine terk etti. Genç kadın şimdi evde ve hayati önemdeki tedavisini sürdüremiyor..