07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Aşırı Yükü ‘Paralel’e Savunmasını RTE’ye Bağladı

Aşırı Yükü ‘Paralel’e Savunmasını RTE’ye Bağladı

Giresun’un Bulancak ilçesinde kamyonu ‘aşırı yük’ sebebiyle durdurulan belediye başkanı Recep Yakar , jandarmayı ikna edemeyince öyle şeyler söyledi ki jandarma bile şaşırdı…Belediye başkanı kameralar kayıttayken, jandarma komutanını rüşvet istemekle ve paralelci olmakla suçladı… O anlar kameralara da yansısı ve sosyal medyada günün konusu oldu. İşte o görüntüler;

“Bu Oyunlar zalimlerin korkulu rüyası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinde de oynanmıştı”

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Yakar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Saygıdeğer vatandaşlarım; günlerdir haberim, müsaadem alınmadan çekilmiş bir video kanunsuz bir şekilde internete, yerel ve ulusal basına servis edilmiş ve bunun üzerine ağır bir saldırı ve iftira kampanyası başlatılmıştır. Bu oyunların aynısı mazlumların umudu zalimlerin korkulu rüyası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinde de oynanmıştı ve oynanmaya devam ediyor. Oynanan bu büyük oyunla ve iftira kampanyası ile ilgili geniş bir basın açıklaması yapılacaktır. Bizi seven ve bizimle dertlenenler şunu iyi bilsin ki, biz onların yüzünü kızartacak bir şey yapmadık, yapmayız. Bu videoyu benim rızam ve iznim olmadan kanunsuz bir şekilde çekip kanunsuz bir şekilde internet ortamında yayınlayanlarla ilgili suç duyurumuzu yaptık. Sabırla olaylara yaklaşmanızı diliyor saygılar sunuyorum. Oyun bozanların en büyüğü Hz. Allahtır.”