Gazeteport

“Müsterih Olun. Türkiye Kazanacak”

16 Nisan referandumunun tarihi yazıldığında bu tarihin en önemli unsurlarından biri  Ergenekon ve Balyoz davalarının mağduru emekli askerlerin oluşturduğu #hayırlıkonvoy olacak. 1 Mart 2017 günü Anıtkabir’de Ata’yı selamladıktan sonra başlayan konvoyun yol haritasında Kırıkkale-Amasya-Kastamonu-Karabük-Zonguldak-Konya-Burdur-Isparta var. Karabük durağında Nasuh Bektaş aracılığı ile #hayırlıkonvoy neler yaşadıklarını ve duygularını Gazeteport ile paylaştı. İşte  demokrasi ve Cumhuriyet aşığı isimlerin söyledikleri;

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz: kontrolsüz güç güç değildir. O yüzden yollardayız. Halkımıza gerçekleri anlatmak için yola çıktık. Hayır çıkacağını ve Türkiye’nin kazanacağını düşünüyorum.

Emekli Amiral Fikret Güneş; Hayırlı konvoyla yola çıktık ülkenin bir dönüm noktasında olduğunu düşünüyoruz.

Emekli Kurmay Albay Ali Türkşen: Bir ‘hayır’da bin hayır vardır diyoruz. hayırlı konvoy olarak yollara düştük. Halkımızın 17 Nisan sabahına hayırlı bir tercih yaparak uyanmasını diliyoruz.

Teğmen Mehmet Çelebi: Hayırlı konvoya başladık. Umudumuz ve inancımız daha da arttı. Halkımız direniş ve umuda can veriyor. Ve direniş yeni umutlara açılıyor.

Emekli Koramiral Atilla Kezek: Hayırlı konvoy yolda. Her şey çok iyi gidiyor. Müsterih olun bu işin sonu da ülke için hayırlı olacak.

Emekli Deniz Kurmay Albay Bora Serdar: Bu yola bağımsızlık ve bir karakter yoğunluğu içinde çıktık. Bir sponsorumuz yok. Kendi insiyatifimizle yoldayız. Hepimiz demokrasi ve Cumhuriyet için bu yola baş koyduk.

Exit mobile version