07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yol verme kavgası!.. 2 ölü, 4 yaralı!

Yol verme kavgası!.. 2 ölü, 4 yaralı!

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, yol verme tartışmasından çıkan kavgada 48 yaşındaki Tekin Batan ile yeğeni 41 yaşındaki Hasip Batan tabancayla öldürüldü.

Yaralanan 4 kişiden tedavisi tamamlanan 2’si gözaltına alındı.

Olay, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Bir otobüs şirketinin servis şoförü, evli ve 2 çocuk babası Tekin Batan iddiaya göre dün sabah yol verme yüzünden 30 yaşındaki Murat Söğüt ile yol tartıştı. Murat Söğüt aracıyla Tekin Batan’ı takip ederek otobüs terminaline geldi. Burada tekrar tartışan ikiliyi çevredekiler ayırdı.

Tekin Batan ve Murat Söğüt gece Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde karşılaşınca aralarında yine tartışma çıktı. Taraflar yakınlarını da çağırınca iki grup silahın da kullanıldığı kavgaya tutuştu.

Tekin Batan, 19 yaşındaki oğlu Mehmet Emir Batan, yeğeni Hasip Batan tabanca kurşunuyla ağır yaralandı. Karşı gruptan 27 yaşındaki Adem Özkaya bıçakla, Murat Söğüt ve 20 yaşındaki Halil Özkaya da sopa darbeleriyle yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tekin Batan ile Hasip Batan doktorların tüm müdahalesine karşın yaşamını yitirdi. Tedavi altına alınan yaralılardan taburcu edilen Murat Söğüt ile Halil Özkaya gözaltına alındı. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mehmet CANDAN / İZMİR (DHA)