07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » TÜSİAD heyeti, Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek

TÜSİAD heyeti, Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek

TÜRK Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu heyeti, 12-13 Ocak tarihlerinde Ankara'da temaslarda bulunacak.

Heyet, 62’nci Hükümet Eylem Programı çerçevesinde Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek. TÜSİAD Yönetim Kurulu heyeti, görüşme kapsamında 12 Ocak Salı günü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’la görüşecek. TÜSİAD heyeti 13 Ocak Çarşamba günüyse Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’la bir araya gelecek.

TÜSİAD Yönetim Kurulu’nun Ankara ziyaretleri kapsamında 62’nci Hükümet Eylem Programı’nın çeşitli başlıklarını ele almayı, kısa ve orta dönemde makro ekonomik istikrar, rekabet ve kalkınma başlıklarında iş dünyası açısından özel önem arz eden önceliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunmayı planladığı öğrenildi. TÜSİAD heyetinin geçtiğimiz hafta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ziyaretiyle başlayan Bakanlar Kurulu temaslarının önümüzdeki günlerde yapılacak ziyaretlerle devam edeceği belirtilirken görüşme talebinde bulunulan bakanlardan teyit beklendiği ifade edildi.

ANKARA, (DHA)