07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Trafik magandaları kaza yapınca yakalandı

Trafik magandaları kaza yapınca yakalandı

SAKARYA'nın Geyve İlçesi'nde selektör yapan otobüsü durdurup sürücüsünü ve muavini döven, yanlarından geçen otobüsün korna çalmasına sinirlenip peşine düşerek sürücüyü, muavini ve tesis çalışanını döverek kaçan 3 kişi, TIR'a çarpınca yakalandı.

Olay dün gece, D-650 Karayolu Alifuat Paşa mevkiinde meydana geldi. 31 yaşındaki H.Ö., 35 yaşındaki Ş.Ç. ve 32 yaşındaki A.Ç. otomobil ile gezerken arkalarından gelen otobüsün selektör yapmasına sinirlendi. Otobüsü durdurup ismi açıklanmayan otobüs sürücüsü ile muavini döven 3 kişi yanlarından geçen bir otobüsün korna çalmasına sinirlenerek peşine düştü. Tesislerde duran otobüsün camını kıran 3 kişi otobüs sürücüsü, muavini ve bir tesis çalışanını dövdü. Olay yerine jandarma ekiplerinin geldiğini öğrenerek kaçan 3 kişinin bulunduğu otomobil yolda bir TIR’a arkadan çarptı. Kazadan yaralanmadan kurtulan 3 kişi koşarak olay yerinden kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerince yakalandı.

Cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edilen Ş.Ç. cezaevine gönderilirken, H.Ö. ve A.Ç. darp ve mala zarar verme suçlarından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İsmail ÇETİNTAŞ/GEYVE (Sakarya), (DHA) –