07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Trabzonspor’da Mandıralı’dan oyuncularına markaj

Trabzonspor’da Mandıralı’dan oyuncularına markaj

TRABZONSPOR, cuma akşamı sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Hami Mandıralı, fırsat buldukça oyuncularıyla özel olarak konuştu.

OKAY’A DOĞUM GÜNÜ

Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmandan önce Okay Yokuşlu’nun 22’nci yaş günü kutlandı. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte sahaya getirilen pastayı kesen Okay Yokuşlu, herkese teşekkür etti. Yusuf Erdoğan’ın Okay’ın başında yumurta kırmak istemesi, antrenman sahasında eğlenceli anlara sebep oldu.

ONUR SALONDA ÇALIŞTI

Trabzonspor’un antrenmanına sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Onur Kıvrak dışındaki tüm oyuncular katıldı. Mehmet Ekici, fizyoterapist kontrolünde takımdan ayrı olarak çalışırken sakatlığı büyük oranda geçen Aytaç da tek başına kondisyon yüklemesi gerçekleştirdi. Okay Yokuşlu’nun takımla çalışmalara başlaması, cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle haftalardır kadro kurmakta zorlanan Hami Mandıralı’yı sevindirdi. Okay’ın, büyük oranda iyileştiği ancak kesin kararın cuma sabahı teknik ekip ve sağlık heyetiyle yapılacak toplantı sonrası verileceği belirtildi.

ÖZEL GÖRÜŞMELER YAPTI

Hami Mandıralı, son 7 maçın 6’sından sahadan mağlubiyetle ayrılan ve büyük eleştiriler alan oyuncularının moralini yükseltmek için elinden geleni yapıyor. Futbolcularıyla antrenman saatleri dışında özel olarak görüşmeler gerçekleştiren Mandıralı, sahada da zaman zaman şakalaşarak, zaman zaman sohbet ederek futbolcularını motive etmeye çalışıyor.

Öür AVCI / TRABZON, (DHA)