07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Torku Konyaspor, Kocaman’la sözleşmesini uzattı

Torku Konyaspor, Kocaman’la sözleşmesini uzattı

TORKU Konyaspor, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, sezon sonu bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Kocaman, Konya Büyükşehir Belediye Arena’da düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Törene Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yöneticilerde katıldı.

‘KONYASPOR TARİHİNDE İLK DEFA BÖYLE BİR BAŞARI YAKALADIK’

Konyaspor’un tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakaladığını belirten Ahmet Şan, şunları söyledi:

‘Aykut Kocaman hocamızla 2 yıllık sözleşme uzattık. Allah mahçup etmesin.

Son 2 yıldır beraberiz ve Torku Konyaspor tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakaladık. İnşallah bu başarının devamını sağlamak için bu birlikteliği devam ettirmek adına imzaları attık. ‘

Mütevazi bir imza töreni hazırladıklarının altını çizen Şan, ‘Ben biliyorum ki binlerce taraftarımızın, milyonlarca Konyalı hemşehrilerimizin kalbi burada atıyor. Biz böyle mütevazi bir imza töreni yapmayı düşündük. Çünkü ligin daha üçte ikisi tamamlandı. Daha uzun haftalar var. Takımımızın da konsantrasyonunu çok fazla bozmamak adına böyle bir imza töreni tertip ettik. Taraftarlarımıza zaten bu şekilde kendimizi duyuruyoruz. Ben onların böyle bir stadyumda binlerce kişinin önünde bir tören beklediklerini biliyorum. Ama lig devam ediyor ve zorlu haftalar bizi bekliyor. Bu zaten her iki tarafında gönülden isteyerek yaptığı bir sözleşmedir. Biz sadece bunun protokolünü burada yapmış bulunuyoruz.’diye konuştu.

‘2 YIL DAHA BURADAYIZ’

Teknik Direktör Aykut Kocaman da 2 yıl daha Torku Konyaspor’da olduğunu belirterek, ‘Sayın Başkanın nezdinde yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldılar. Ben de buna uydum ve devamını düşündük. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 sene daha buradayız. Umuyorum ve diliyorum her şey tabii geçtiğimiz günlerdeki kadar olmasa da geçtiğimiz günlere yakın, başarılı bir şekilde devam eder. Hem biz mahçup olmayız hem de bize güvenenler mahçup olmaz. ‘dedi.

Mustafa SOLAK/KONYA,(DHA)