07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » THY’de istifa

THY’de istifa

Türk Hava Yolları’nda uzun yıllardır Basın Müşavirliği görevinde bulunan Dr. Ali Genç istifa etti. Twitter hesabından yayımladığı mesajla istifasını duyuran Genç, 11 yıldır bu görevi sürdürüyordu.

Yayınladığı mesajda, 30 Eylül 2005 tarihinde başladığı bu görevi THY ile karşılıklı anlaşarak sonlandırdığını belirten Dr. Ali Genç, “THY’de çalışmış olmaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu fırsatı yakalamamdaki en büyük pay sahibi 12 yıldır Genel Müdürlük görevini sürdüren Doç. Dr. Temel Kotil’dir. Bu başarı hikâyesine imza atarken bana başarılı bir ekibin bir parçası olma fırsatı sağladığı için kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

ALİ GENÇ KİMDİR?
1970 doğumlu Ali Genç, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde yüksek lisans ve yine aynı bölümde “Televizyon Haberlerinde Görsel Metin Etiği” konulu teziyle doktorasını tamamladı.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak meslek hayatına başlayan Ali Genç, 1993-1996 yılları arasında TRT’de Genel Müdür Uzmanı, Show TV’de Haber Müdürü, Akşam Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmeni, Star Televizyonu’nda Haber Koordinatörü, Ateş Hattı Programı’nda da Program Koordinatörü olarak çalıştı.
Genç, 2002-2006 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.

Tolga ÖZBEK / İstanbul DHA