07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Storm Large ilk solo albümü ile İş Sanat’ta

Storm Large ilk solo albümü ile İş Sanat’ta

Pink Martini’nin enerjik vokali Storm Large, ilk solo albümü Le Bonheur’den şarkıları İstanbullu hayranları için seslendirecek

Pink Martini ile verdiği konserle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Storm Large, bir kez daha İş Sanat sahnesine konuk oluyor. Müzik çalışmalarına 90’lı yıllarda San Francisco kulüplerinde şarkı söyleyerek başlayan Storm Large, 2006 yılında CBS ekranlarında katıldığı Rock Star yarışması ile ülke çapında tanınırlığa ulaştı. Enerjik sahne performansı ve güçlü sesiyle geniş bir hayran kitlesi edinen güzel yıldız, 2011 yılında Pink Martini’nin konuk solisti oldu ve kapalı gişe konserler verdi.

Washington Ulusal Senfoni Orkestrası ile Kennedy Center çıkışını yapan Storm Large, Grammy ödüllü piyanist Kirill Gerstein, punk rock türünde seslendirdiği şarkılarla bilinen John Doe ve George Clinton gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı. 2013 yılında Carnegie Hall çıkışını yapan ve Detroit Senfoni Orkestrası ile Alman besteci Kurt Weill’in ‘Seven Deadly Sins’ (Yedi Ölümcül Günah) eserini seslendiren Large için New York Times, “hayranlık uyandıran” yorumunda bulunurken klasik müzik dünyasının yeni bir yıldız kazandığını duyurdu.

Fransız şansonlarından, caz standartlarına, klasik eserlerden lounge parçalara uzanan geniş yelpazedeki repertuvarıyla farklı türlerdeki başarısını kanıtlayan Large’ın American Songbook klasiklerinden, Broadway’in en sevilen aşk şarkılarına uzanan renkli repertuvarıyla vereceği bu konseri kaçırmak istemeyenler 20 Mart, Pazar akşamı saat 20.30’u ajandalarına not edebilirler.