07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Restoranda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Restoranda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

KAYSERİ'nin Sarıoğlan İlçesi'nde, bir restoranda alkollü oldukları öne sürülen iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında, Karaözü Mahallesi’ndeki restoranda meydana geldi. Restoranda yemek yiyen ve alkollü oldukları öne sürülen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine 29 yaşındaki Celal Çinpolat ile 46 yaşındaki Cihan Özşahin, bıçaklanarak ağır yaralandı. Restoranda çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından karnından ve göğsünden yaralanan Çinpolat, kaldırıldığı Sarıoğlan Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Diğer yaralı Özşahin ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Cinayetle ilgili inceleme başlatan Jandarma ekipleri, bıçaklı kavgaya karıştığı iddia edilen M.T, Z.B. ile M.T’yi gözaltına aldı. Bıçaklanarak öldürülen Çinpolat’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, aynı hastanede tedaviye alınan Cihan Özşahin’in sağlık durumunun ciddiyeti ise koruduğu bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Gökhan KURT/KAYSERİ, (DHA)