07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Quaresma: Kontrol edemediğim tepkilerim oluyor

Quaresma: Kontrol edemediğim tepkilerim oluyor

BEŞİKTAŞ'ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, zaman zaman kontrol edemediği tepkilerinin olduğunu söyledi.

Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ın Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Oyundan çıkarken gösterdiği tepkilerin kasıtlı olmadığını ve zaman zaman kontrol edemediği tepkiler olduğunu belirten Portekizli oyuncu, Galatasaray’ın da hala şampiyonluk yarışının içinde olduğunu ifade etti.

Ricardo Quaresma’nın basın toplantısından satır başları şöyle:

‘LİGİN İKİNCİ YARISINI SABIRISIZLIKLA BEKLİYORUZ’

‘Çok güzel bir kamp döneminden geçiyoruz. Ligin ikinci yarısında da liderlikle devam etmek istiyoruz. Bunun için burada güç depoluyoruz, fiziksel ağırlıklı antrenmanlar yapıyoruz ve ligin ikinci yarısını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“GALATASARAY DA BU YARIŞIN İÇİNDE’

‘Liderlik koltuğunda olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yarış devam edecek. Galatasaray kesinlikle bu yarışın içinde değil diyemeyiz. Biz lider olarak devam etmek istiyoruz. Son haftaya kadar bu yarışın devam edeceğini düşünüyorum.

“GOMEZ HARİKA BİR OYUNCU”

“Gomez harika bir oyuncu. O’nu bir kahramana benzetecek olursam, ‘Süper Mario’ derim’

‘KONTROL EDEMEDİĞİM TEPKİLERİM OLUYOR’

‘Takım içinde çok iyi bir ambiyans var, çok faza yetenekli oyuncu var ve onlarla oynamak bana zevk veriyor. Bazen oyundan çıkarken kontrol edemediğim tepkilerim olabiliyor, ama bunların hiçbiri kasıtlı değil. Takım içinde bana gösterilen saygıdan ve güvenden çok mutluyum. Bu saygı ve güven, benim üzerimde çok büyük bir baskı oluşturuyor. Her gün bu takım için daha fazla mücadele etmem gerektiğini biliyorum. Bundan dolayı da çok mutluyum.’

“BENİM FUTBOLUM DA DEĞİŞTİ”

“Futbol, günümüzde değişkenlik gösteriyor. 4 sene önceki ve şimdiki futbol daha farklı. Ben de modern futbola uyum sağlamak için değişiklik gösteriyorum. Benim yeteneklerim var, takım için yapmam gerekenler var. Hocamın verdiği görevler var. Yeteneklerimi de kullanmam, bazı anlarda çalım atmam gerekiyor, bunu da uyguluyorum. Takım menfaati için takım oyunu oynamam gerekli. Buna da uyum sağlıyorum.”

‘ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK’

‘Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Türkiye’nin en büyük takımıyız. İlk yarıda çok iyi işler çıkardık. Çok iyi mücadele örneği çıkardık. İkinci yarıda da bu mücadeleyi sergileyip, diğer oyuncuların bireysel yeteneklerinin de devreye girmesiyle amacımıza ulaşabiliriz. Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz.’

Ali DANAŞ/ANTALYA, (DHA) –