07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Minibüste fuhuşa polis baskını

Minibüste fuhuşa polis baskını

ADANA'da 51 yaşındaki Osman A.'nın minibüsünün arkasında fuhuş yapan 34 yaşındaki Seda P. ile 46 yaşındaki Ayşe Y., müşteri gibi davranan polise yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi’nin Yeşiloba Mahallesi’nde bir minibüste kadınların fuhuş yaptığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı’ndan operasyon için izin alan polis, Osman A.’ya telefonla ulaşıp, birlikte olmak için kadın ayarlamasını istedi. Polisle pazarlık yapıp, kişi başına 150 TL isteyen Osman A., minibüsün yerini tarif ederek Nakliyeciler Sitesi’ne çağırdı. Osman A. ile buluşan sivil polisler, seri numarasını aldıkları 300 lirayı teslim etti. Parayı alan Osman A., sivil polislerle birlikte Seda P. ve Ayşe Y.’yi minibüse bindirip aracı çalıştırdı. Yola çıkan minibüste polis, Seda P., Ayşe Y. ile birlikte Osman A.’yı suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Seda P., Osman A. ile nikahsız birliktelik yaşadıklarını belirterek, “Biz minibüste fuhuş yaparak para kazanıyoruz. Ben hem onunla birlikte oluyorum, hem de fuhuş yapıyorum” diye ifade verdi.

MOZAT KARŞILIĞI MİNİBÜSÜ KULLANIYORDUM

Fuhuş yapmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan Ayşe Y. ise ifadesinde, “Ben minibüsünün mazotunu dolduruyorum, o da benim minibüste fuhuş yapmamı sağlıyor. Bunun karşılığı benden para değil mazot alıyor” dediği öğrenildi. Kadınlar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken suçlamaları kabul etmeyen Osman A., fuhşa yer temin etmek ve aracı olmak suçlarından adliyeye sevk edildi.

Fatih KARAÇALI/ ADANA, (DHA)