07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kartal, 1 numara için son düzlükte!

Kartal, 1 numara için son düzlükte!

Beşiktaş Corinthians kalecisi Cassio Ramos'u yedeğine aldı. Siyah-beyazlılar, kamp için yarın Türkiye'ye gelecek olan Dnipro'ya Denys Boyko için son bir teklif daha yapacak ve buradan gelecek cevaba göre kaleci transferini netleştirecek

Beşiktaş, bu hafta sonuna kadar kaleci transferini kesin olarak sonuçlandırmak istiyor.

Yaklaşık iki aydır yürütülen çalışmalarda, gerekirse transferin son gününe kadar beklemeyi göze alan yönetim, bir anda karar değiştirerek en azından kaleci transferini hafta sonuna kadar bitirme kararı aldı. Kaleci arayışlarında bugüne kadar bir çok oyuncu ile görüşen Siyah-Beyazlılar şu ana kadar Corinthians’tan Cassio Ramos’la anlaşma konusunda epey bir ilerleme sağladı.
Menajerler tarafından daha bir hafta önce kulübe önerilen ve yönetimden veto yiyen Cassio Ramos, bir anda gündeme oturan tek isim oldu. 28 yaşındaki Brezilyalı kaleci ve kulübü için son sözü Teknik Direktör Şenol Güneş söyleyecek. Cassio Ramos kendi ülke basınına Cumartesi gününe kadar Türkiye’ye gitmeyi beklediğini açıkladığı öğrenildi.

BOYKO İLE TEMAS KESİLMEDİ
Diğer taraftan Siyah-beyazlıların almak için son ana kadar beklediği isim ise herkesin bildiği gibi Denys Boyko. Beşiktaş, kamp için yarın Türkiye’ye gelecek olan Dnipro’ya son bir teklif daha yapacak ve buradan gelecek cevaba göre kaleci transferini netleştirecek.

Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA)