07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘İnşallah başkan da olurum’

‘İnşallah başkan da olurum’

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde özel bir kolejde öğrencilerle söyleşiye katılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, öğrencilerin hedefini sorması üzerine, "Çocukluğumdan itibaren Beşiktaşlıyım. Önce tuttuğum takımda futbolcu oldum. Ardından antrenör ve teknik direktör oldum. İnşallah başkan da olurum" dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba ve futbolcu Emre Güral, Manavgat Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği söyleşide öğrencilerle buluştu. Teknik Direktör Aybaba ve Emre Güral, öğrenciler tarafından alkış ve tezahüratlarla karşılanırken okul kurucusu Turgut Aydın’ın makamına geçerek okul şeref defterini imzaladı. Daha sonra konferansa salonunda öğrencilerin sorularına cevap veren Aybaba ve Güral futbolla ilgili tecrübelerini aktardı.

‘TUTTUĞUM TAKIMDA FUTBOLCU OLDUM’

Turunç oynayarak futbola başladığını anlatan Aybaba, futbolculuktan sonra ise kariyerini teknik direktör olarak sürdürdüğünü söyledi. Bir öğrencinin hedeflerini sorması üzerine Aybaba, “Çocukluğumdan itibaren Beşiktaşlıyım. Önce tuttuğum takımda futbolcu oldum. Ardından antrenör ve teknik direktör oldum. İnşallah başkan da olurum” dedi.

‘BEŞİKTAŞLIYIM DİYEBİLİRİM’

Öğrencilerin sorduğu sorulara cevap veren futbolcu Emre Güral da Almanya’da başladığı futbol hayatına Türkiye’de devam ettirdiğini hatırlattı. En iyi golü ve hangi takımı tuttuğu yönündeki soru üzerine konuşan Güral, “En iyi attığım ve unutamadığım gollerden biri Fenerbahçe’ye attığım goldü. Ardından Beşiktaş’a attığım gol. Küçükken dayım bana Beşiktaş forması almıştı. O zaman sempatim başlamıştı Beşiktaş’a. Beşiktaşlıyım diyebilirim” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Manavgat Bahçeşehir Koleji kurucusu Turgut Aydın günün anısına Aybaba ve Güral’a plaket verirken, Aybaba da kendisine Eskişehirspor’un 50’inci yılına özel hediye paketi ve forma hediye etti.

Söyleşinin ardından Aybaba ve Güral bazı öğrencilerle özçekim yaparken bazı öğrencilerin de forma ve eşofmanlarını imzaladı. Aybaba ve Güral okulun spor tesisini gezdikten sonra okuldan ayrıldı.

Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), (DHA) –