07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Gelin adayı, kuaföre giderken kazada öldü

Gelin adayı, kuaföre giderken kazada öldü

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde geçen çarşamba günü, TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen Roza Kılınçaslan'ın, kına gecesi için kuaföre gittiği sırada yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Aynı kazada abla Edibe Kılınçaslan da hayatını kaybederken, damat adayı Vedat, kardeşleri Delil ve Mizgin Er de yaralanmıştı.

Kızıltepe’de, 6 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasının ardından bir dram çıktı. Damat adayı Vedat Er yönetimindeki 47 PA 252 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Abdulkadir Çokan’ın kullandığı 01 ZR 583 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, hurdaya dönen otomobildeki Roza Kılınçaslan ile ablası 4 çocuk annesi Edibe Kılınçaslan yaşamlarını yitirdi, sürücü Vedat Er ile kardeşleri Delil ve Mizgin Er de yaralandı.

Roca Kılınçaslan’ın, düğün salonunda yapılacak kına gecesine katılmak için kuaföre gittiği sırada meydana gelen kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Damat adayı Vedat, kardeşleri Delil ve Mizgin Er’in tedavileri sürerken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Mehmet Ali DİNLER/KIZILTEPE (Mardin), (DHA)