07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’a sevgi seli

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’a sevgi seli

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Giresunlu sporseverlerle bir araya geldi. Giresunlular Yıldırım'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Giresunspor maçı için Giresun’a gelen Aziz Yıldırım, şehir merkezinde bulunan Orta Kahve adlı mekanda sporseverlerle bir araya geldi. Giresunspor eski başkanı Olgun Aydın Peker’in refakat ettiği Aziz Yıldırım, burada vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Gazi Caddesi’nden Atatürk Meydanı’na yürüyen Yıldırım’a Giresunlular tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Yanına gelen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektiren Aziz Yıldırım, daha sonra özel bir otobüsle Ordu’da bulunan takımın yanına gitti.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise, 1 Milyon Üye kapsamında Giresun Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte kulübe üye olanların başvurusunu imzaladı.

“FENERBAHÇELİLER TAKIMLARINA İNANILMAZ KATKI SAĞLIYOR”

Kahve Durağı adlı mekanda üyelerle buluşan Mosturoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Anadolu’nun her yerinde 1 Milyon üye teşkilatlanmamız sürüyor. Bugün Giresun, Ordu ve Ünyelilerle buluştuk” dedi.

İlerleyen günlerde Samsun’da aynı etkinliği düzenleyeceklerini kaydeden Mosturoğlu, “Bu şekilde Fenerbahçeliler hem kulübün yönetimine doğrudan katkıda bulunuyorlar hem kulübün sosyal ve mali büyüklüğü, genişlemesi konusunda inanılmaz bir katkı sağılıyorlar. Bu şekilde Fenerbahçe hep bizim övündüğümüz Türkiye’nin en büyük sosyal toplum kuruluşu olma yolunda dev adımlarla ilerliyor. Umarım ilerleyen günlerde diğer ilçelerde de diğer şehirlerde de bu tip aktiviteleri yaparız. Bu vesileyle üye olan temsilci üye olan arkadaşlarımıza kulübümüze hoş geldiniz diyoruz” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’NİN İSMİNİN OLDUĞU HER YERDE ŞAMPİYONLUK İDDİASI VARDIR”

Şekip Mosturoğlu, ligin ikinci yarısı ve şampiyonluk için de şunları söyledi:

“İkinci yarının tabi ki sadece futbolda değil diğer branşlarda da şampiyonluklarla taçlandığı bir dönem olmasını diliyorum. Öyle de olacaktır. Fenerbahçe camiamızın desteğiyle hedeflerinde ilerliyor, inşallah şampiyonluğu elde edeceğiz. Transfer gibi konuları bu hafta içerisinde değerlendireceğiz. Şu anda benim söyleyebileceğim bir gelişme de yok. Ama önümüzdeki hafta içerisinde bu tip bir gelişme olursa açıklarız. Fenerbahçe’nin isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiası vardır, futbolda da inşallah hasret kaldığımız, geçen sene olamadığımız şampiyonluğu bu sene alacağız.”

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN,(DHA)