07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » E-Okul veli bilgilendirme sistemi

E-Okul veli bilgilendirme sistemi

Artık velisi olduğunuz öğrenci hakkında bilgi sahibi olmak E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile birlikte çok kolay hale geldi.

Sizde velisi olduğunuz öğrenci hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinden geliştirilmiş olan E-Okul VBS’yi kullanabilirsiniz.

Sizde E-Okul veli bilgilendirme sisteminden yararlanmak istiyorsanız bu yazımızda yer alan bilgiler sizin faydanıza olacaktır.

E-OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E-Okul VBS ile birlikte öğrencinin hangi gün ve derslerde devamsızlık yaptığını öğrenebilir ve sınav ve proje ödevlerinden almış olduğu notlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş

E-Okul VBS’den yararlanmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı sitesinden E-Okul uygulamasına giriş yapınız.Daha sonra açılacak olan sayfada üst kısımda yer alan veli bilgilendirme bölümünde yer alan ilgili alanları doldurmanız gerekmektedir.

Bu bölümde doldurmanız gereken bilgiler ise bilgi sahibi olmak istediğiniz öğrencinin TC kimlik numarası, yine aynı öğrencinin okul numarası ve son olarak ise kutucuk içinde yer alan harf ve rakamları resimdeki rakamlar yazan alana giriniz. Bu bilgileri girdikten sonra giriş butonuna basarak sisteme giriş yapabilir ve öğrenci hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.