07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Dolandırılan işadamı aracını uçurumdan attı

Dolandırılan işadamı aracını uçurumdan attı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, işadamı Volkan Dimişgil dolandırıldığı için öfkelenince otomobili uçurumdan aşağı yuvarladı.

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, iş adamı Volkan Dimişgil dolandırıldığı için öfkelenince otomobili uçurumdan aşağı yuvarladı.

Olay, Marmaris-Datça Karayolu Seyir Tepesi Mevkiinde meydana geldi. Marmaris’te motosiklet mağazası işleten Volkan Dimişgil, iddiaya göre dolandırıldı. Parasını kaptıran iş adamı öfkesini aracından çıkarttı. Dimişgil, arkadaşını da yanına alarak 2015 model aracına binip Armutalan Seyir Tepesi’ne geldi. Aracından inen Dimişgil arkadaşına seslenerek cep telefonuyla kayıt almasını istedi. “Kimse beni parayla sınayamaz, ben şimdiye kadar paraya pula önem vermedim” diyen Dimişgil, otomobilinin el frenini indirerek aracı uçuruma doğru itti. 40 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Dimişgil’in otomobili, daha sonra olay yerine getirilen bir çekici yardımıyla uçurumdan çıkartıldı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Volkan Dimişgil, ifadesi alındıktan sonra hakkında ‘Mala zarar verme’ suçundan işlem yapıldıktan sonra salıverildi. Olaydan sonra açıklama yapan Demişgil, “Yapacak bir şeyim kalmamıştı. İş yaptığım kişilerden 1,5 milyona yakın paramı alamadım. Aslında kimseye zararı olmayan bir insanım. Ama çabuk kızan ve öfkelenen birisi olduğum için ani kararlarla yanlış şeyler yapabiliyorum. Buda yaşadığım olumsuzluklardan kaynaklanıyor” dedi.

Doğuş Esat BERME/ MARMARİS,(Muğla),(DHA)