07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Diyarbakır’da bir haftada 200 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır’da bir haftada 200 kilo esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son bir hafta içerisinde düzenlediği 7 operasyonda, yaklaşık 200 kilo esrar ele geçirirken, gözaltına alınan 13 kişiden 9'u tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan yazılı açıklamada, son bir hafta içerisinde 7 farklı operasyonda yaklaşık 200 kilo esrar ele geçirildiği belirtilerek, şu bilgiler verildi:

“Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak son bir hafta içerisinde 7 ayrı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan çalışmalar kapsamında; 195 kilo 990 gram kubar esrar maddesi, 3 kilo 930 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak toplam 13 şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslardan 9’u çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış olup, diğer 4 şahısla ilgili olarak adli tahkikatlara halen devam edilmektedir. İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam etmektedir.”

DİYARBAKIR,(DHA)-