07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Çıplak fotoğraflarını çekip tecavüz ettiler

Çıplak fotoğraflarını çekip tecavüz ettiler

ADAPAZARI'nda, çıplak fotoğraflarını çekerek tehditle 18 yaşındaki kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı. Jandarma 3 kişiyi daha arıyor.

Sakarya Jandarma Komutanlığı, Adapazarı Bağlar Mahallesi’nde ihbar üzerine yaptığı araştırmada, bir fabrikada çalışan 18 yaşındaki B.G’nin 2 yıldır tecavüze uğradığını belirledi. B.G. jandarmaya verdiği ifadesinde yaşadıklarını tüm ayrıntılarıyla anlattı. B.D. 2 yıl önce çıplak fotoğraflarının çekilmesinin ardından, cinsel ilişkiye girmesi için şantaj yapıldığını, tecavüz sırasında da görüntülerinin çekildiğini söyledi. Bu görüntüleri şantaj olarak kullanarak genç kıza 2 yıl içerisinde tecavüzde bulunan yaşları 18 ile 30 arasında değişen B.O, D.S, İ.E.P, A.K, İ.U. ile Ç.A. gözaltına alındı. Bu kişilerin cep telefonlarında B.D.’nin çıplak fotoğrafları ile tecavüz sırasında çekilen görüntüler bulundu.

6 kişi ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’, ‘Cebir, tehdit veya hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. B.D.’nin ise Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından koruma altına alınacağı öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmaya devam ederken, 3 kişiyi arıyor.

Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)