07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Beşiktaş’ta kaleci operasyonu tamamlanıyor

Beşiktaş’ta kaleci operasyonu tamamlanıyor

Şampiyon kadroya yapacağı takviyeler için harekete geçen Beşiktaş iç transferi bitirdikten sonra kaleci transferlerinin adımları atmaya başladı.

İlk olarak Tolga Zengin ile 1 yıl daha opsiyonu olmasına rağmen 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Siyah Beyazlılar Boyko ve Günay Güvenç ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Bu iki ayrılığı yeni transferler ile kapatacak olan Beşiktaş ilk transferini İspanya’dan yaptı.

Fabricio Agosto Ramirez geliyor

Sakatlık sebebiyle geçtiğimiz sezonu maç yapmadan geçiren ve Deportivo La Coruna ile sözleşmesi sona eren Fabricio Ramirez ile 3 yıllık anlaşan Siyah Beyazlılar, oyuncunun Türkiye’ye gelerek yaptıracağı sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Beşiktaş’ta kaleci konusundaki bir diğer gelişme Günay Güvenç ile yaşandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in satılmasını istediği genç kaleci Süper lig ekiplerinden Kayserispor ile temasa geçti ve görüşmeler için Kayseri’ye gitti.

Boyko için de gelecek teklifleri değerlendirecek olan Siyah Beyazlılar bonservisi ile olmasa bile kiralık olarak bu oyuncuyu mutlaka elden çıkartma kararı almış durumda.

Fabricio transferinden sonra 3. kaleci için de temaslarını sürdüren Beşiktaş’ta en güçlü aday olarak Ali Şaşal olarak görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Şaşal ve menajeri ile temasa geçen Siyah Beyazlılar genç kaleciye dört yıllık kontrat önermişti.

3. kaleci konusundaki görüşmelerin de Temmuz ayının ilk haftasına kadar bitirilmesi öngörülüyor.

Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA)