07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Beşiktaş idmanında sürpriz

Beşiktaş idmanında sürpriz

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'nın Belek bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bu sabah yaptığı idman ile hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekip 1.5 saat tatktik çalışması yaptı. Defans ve orta saha, forvet oyuncularını iki ayrı gruba ayıran Şenol Güneş, defans oyuncularına alan savunması çalıştırdı. Orta saha ve forvet oyuncularına ise hücum organizasyonu çalıştıran tecrübeli teknik adam, özellikle kenar ortaları üzerinde durdu. Taktik çalışmayı sık sık durdurarak oyunculara uyarılar yapan Güneş, defans oyuncularından birbirlerine daha yakın durmalarını istedi. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.

İDMANDA MOTTA SÜRPRİZİ
Beşiktaş’tan ayrılacağı ve bugün Antalyaspor’a imza atacağı açıklanan Ramon Motta, sabah yapılan idmanda yer aldı. Brezilya’dan dün dönen Motta’nın henüz Antalyaspor ile her konuda anlaşmadığı ve resmi imza olmadığı için Beşiktaş’ın idmanına katıldığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcu aradaki pürüzlerin giderilmesi halinde Beşiktaş’tan ayrılarak Antalyaspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ali DANAŞ/ANTALYA, (DHA)