07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Anadolujet, Öğretmen eğitimine katkı sundu

Anadolujet, Öğretmen eğitimine katkı sundu

Bugüne kadar 120.000’den fazla öğretmene eğitim sunan Öğretmen Akademisi Vakfı’na (ÖRAV) ulaşım sponsorluğu desteği veren AnadoluJet, işbirliği kapsamında başlattığı ve 7 farklı kentte düzenlenen "7. Yılında AnadoluJet’ten 7 Eğitim” adı altındaki öğretmen eğitimlerini tamamladı.

Düzenlediği özel projelerle hayatın her alanına dokunan AnadoluJet, Mayıs 2015’ten bu yana Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV) ulaşım sponsorluğunu sürdürüyor.

AnadoluJet, ÖRAV iş birliği protokolü ile ulaşım sponsorluğunun yanında “7. Yılında AnadoluJet’ten 7 Eğitim” adıyla farklı bir öğretmen eğitimi projesini daha hayata geçirdi.
AnadoluJet’in eğitime ve eğitmenlerin gelişimine verdiği önemin bir ifadesi olarak başlattığı eğitimler, Anadolu’nun 7 ayrı kentinde düzenlendi. Eylül 2015’te başlayan ve her birine 30 civarında öğretmenin katılımıyla gerçekleşen eğitimler, Aralık 2015 itibariyle son buldu. “7. Yılında AnadoluJet’ten 7 Eğitim” adı altında hayata geçen eğitimler kapsamında Antalya, Gaziantep, Mersin, İzmir, Ankara, Denizli ve Trabzon’da toplamda 239 eğitimciye eğitim verildi.

Türkiye’nin farklı illerindeki devlet okullarında görev yapan öğretmenlere ücretsiz olarak eğitim veren Öğretmen Akademisi Vakfı’na AnadoluJet’in ulaşım sponsorluğu desteği, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Sponsorluk kapsamında ÖRAV eğitimcilerine, ücretsiz ve avantajlı uçuş imkânı sunulmaya devam edecek.