07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Akşener: O sözler bana ait değil

Akşener: O sözler bana ait değil

ERZİNCAN’da 'Başbakan Meral' sloganıyla karşılanan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, "MHP'nin kurultay sürecine müdahale olursa 25 bin kişiyle Beştepe'ye yürürüm" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyledi.

Ankara’dan Anadolu Jet’e ait tarifeli uçakla Erzincan’a gelen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, havalimanında MHP eski İl Başkanı Erkan Karaman ve ülkücüler tarafından karşılandı. Basın mensupları tarafından gazetelerde yer alan “Mahkemeye, MHP’nin kurultay sürecine müdahale olursa 25 bin kişiyle Beştepe’ye yürürüm” sözleri sorulan Akşener, “Bana sorulmadan yapılmış bir haber. Bana sorulmadı. Basın yayın kuruluşlarına veya herhangi bir gazeteciye böyle bir beyanatım yok” diye konuştu.

Kapatılan parti teşkilatlarını ziyaret ettiğini belirten Akşener, Gümüşhane’ye gideceğini, ülkücülerle, üst kurul delegeleriyle buluşacaklarını anlattı. Yarın Bayburt’a giderek 12 ili tamamlayacağını ifade eden Akşener, “Nisan’ın 8’inde bir karar çıkacak. İnşallah hukukun işlediği bir karar olarak ortaya çıkar. Ondan sonrada diğer gezilerimiz başlayacak. Şu an sadece kapatılan illerimize gidiyoruz” dedi.

Meral Akşener daha sonra bazı partililerin ‘Başbakan Meral’ sloganları eşliğinde otobüsle Gümüşhane’ye hareket etti.

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)