07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » 18’inci ameliyatı için İstanbul’da

18’inci ameliyatı için İstanbul’da

HAYRANI olduğu çizgi film karakterine benzemek için yıllardır 17 kez farklı estetik cerrahi girişimlerinde bulunan ve " Canlı Barbie" olarak tanınan Fixee Fox, 18. ameliyatı için İstanbul'a geldi.

Ameliyatsız Örümcek Ağı adı verilen operasyon için THY’ye ait bir uçakla saat 12.00’da Stockholm’den İstanbul’a gelen Canlı Barbie Fixee Fox, Atatürk Havalimanı’nda hastane yetkilileri tarafından karşılandı.

İstanbul’da 19 Haziran’a kadar kalacağını burada 18. ameliyatı olacağını belirten Barbie Fox, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, ” Doktor Bülent Bey ile buluşmak için geldim. Örümcek ağı tedavisini uygulayacak. Burada olmaktan heyecanlıyım. 7 yıl önce tatil için İstanbul’a gelmiştim. Hava çok güzeldi ve çok beğendim. Tatil için kesinlikle önerebilirim. Operasyonun da çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Bu operasyon cilt yenileme, gerdirme ve kaldırma ile ilgili bir operasyon. Bu operasyonu Dr. Cihantemur kendisi geliştirdi. Detayları kendisinden öğreneceğim. Çok heyecanlıyım. Bugüne kadar 17 estetik operasyonu geçirdim bu 18’nci olacak” dedi.

Canlı Barbie’nin bundan önce göz implantı, meme büyütme, kaburga kemiğini aldırma gibi cerrahi girişimlerde bulunduğu, şimdi de Türkiye’de yaptıracağı ameliyatsız Örümcek Ağı estetiği deneyimini de takipçileriyle paylaşacağı öğrenildi.

Faik KAPTAN – Murat ÇAKIR / İSTANBUL (DHA)