07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Vikingler’in savaşçı güzeli Ege’de

Vikingler’in savaşçı güzeli Ege’de

UKRAYNA asıllı Kanadalı sinema ve tiyatro oyuncusu Katheryn Winnick, anne, baba ve iki erkek kardeşiyle geldiği Bodrum'daki tatilinin ardından tekneyle mavi tura çıkarak, Yunanistan'ın Mikonos Adası'na geçti.

2013 yılında çevirdiği ‘Vikings’ isimli diziyle zirveye çıkan oyuncu Katheryn Winnick, geçen cumartesi sabahı yakınlarıyla geldiği Milas- Bodrum Havalimanı’ndan Yalıkavak Koyu’nda demirleyen 54 metre uzunluğundaki ve haftalık kirası 325 bin euro olan ‘Maraya’ isimli yata geçti. Bir süre yatta dinlenen Winnick, daha sonra Yalıkavak Palmarina’nın çarşısında bir süre yürüyüş yaptı. Ardından da dört tekerlekli ATV aracına binerek günboyu Yalıkavak koylarını gezen Winnick, akşam da yat ile Torba Koyu’ndaki dünyaca ünlü Nikki Beach Bodrum Club’a geçip, havuza girip, güneşlendi, buradaki animasyon gösterilerini izleyip, akşam yemeğini ailesi ile birlikte yedi.

Gecenin sonunda ise Winnick ve ailesi Bodrum’dan ayrılıp, Yunanistan’a ait sosyetenin tatil merkezi olan Mikonos’a gitti. Winnick ve ailesinin Mikonos’ta üç gün kaldıktan sonra tekrar Türkiye’ye dönüp, tatillerine Gökova ve Göçek koylarında devam edeceği öğrenildi. Winnick, Bodrum Nikki Beach ve Mikonos’ta çektirdiği fotoğrafları İnstagram sayfasından hayranları ile paylaştı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)-