07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Olcan Adın’ın para yerine futbol aşkı

Olcan Adın’ın para yerine futbol aşkı

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un ara transfer öncesi renklerine bağlayacağı Olcan Adın, parmağını bile kıpırdatmadan 2 yıl boyunca senede 1.8 milyon Euro almak yerine futbola dönüp, yeşil siyahlı forma altında zorlu bir mücadelenin içine girmeyi tercih etti.

Sezon başında Olcan’ın 31 Mayıs 2018’e kadar süren mukavelesini tek taraflı fesheden Galatasaray, başka bir takımla anlaşmadığı taktirde yönetmelik gereği tecrübeli futbolcuya sözleşmesinde yer alan yıllık 1.8 milyon Euro’yu ödeyecekti. Herhangi bir kulüple anlaşamayıp boşta kalan Olcan Adın, bu sezonun ilk yarısı için 900 bin Euro almayı şimdiden hak etti.

Ancak Galatasaray’dan alacağı paraya güvenip yan gelip yatmak yerine antrenmanlarına tek başına devam eden 31 yaşındaki Olcan, bir yandan da transfer tekliflerini beklemeye başladı. Trabzonspor ve Gaziantepspor’da da birlikte çalıştığı Akhisar Belediyespor teknik direktörü Tolunay Kafkas’ın, “Sana ihtiyacım var. Akhisar’a gel” çağrısı üzerine yönünü Akhisar Belediyespor’a çeviren Olcan, yeşil siyahlı kulüple arka transferde başlamak üzere 1.5 yıllık ön anlaşma yaptı.

Akhisar Belediyespor’dan alacağı ücret açıklanmayan Olcan’ın Galatasaray’dan alması gereken yıllık 1.8 milyon Euro’nun altında bir rakama anlaşmışsa, aradaki farkı yine sarı kırmızılı kulübün ödeyeceği bildirildi.

İZMİR, (DHA)-