07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Emoji çılgınlığı Zorlu’da

Emoji çılgınlığı Zorlu’da

İstanbul’un çekim merkezi Zorlu Center, çok eğlenceli bir etkinliğe imza atıyor. Sosyal medyada duygu ve düşüncelerimizi ifade etmek için kullanılan “Emoji”ler 9 Ekim’e dek , Zorlu Center’da ziyaretçilerini bekliyor.

Anlık yazışmaların eğlenceli karakterleri emojiler Zorlu Center’da hayat buluyor. 9 Ekim’e dek Zorlu Center’da düzenlenecek olan “Emoji Günleri”; sosyal medyada duygu ve düşüncelerimizi ifade ederken kullanılan emojilerle ziyaretçilerin interaktif bir ortamda bir araya gelmesini sağlayacak.

Etkinlik kapsamında misafirler, “emoji ol” alanında belirledikleri ifadelerle kendi yüzlerinden emoji yaratarak tasarımlarını rozet olarak alabilecek, nail art alanında tırnaklarını emoji desenleri ile süsleyebilecekler. Ziyaretçiler, “emoji kafası” etkinliğinde birbirinden eğlenceli emojileri seçme şansı yakalayarak bu eğlenceli anı alacakları fotoğrafla ölümsüzleştirirken, yaratıcılıklarını kullanarak kendi emojilerini oluşturacak, Zorlu Center’ın çeşitli bölgelerine yerleştirilen dev emoji dekorlarıyla eğlenceli saatler geçirecekler.

Minik ziyaretçiler de unutulmadı!

Zorlu Center, “emoji” etkinliği için minik ziyaretçilerini de unutmadı. Minik katılımcılar için oluşturulacak atölyelerde çocuklar kendi emoji maskelerini tasarlayacaklar. Etkinlik alanında minik ziyaretçilerin hem eğlenip hem de el becerilerini geliştirebilecekleri birbirinden renkli emoji aktiviteleri yer alacak.

9 Ekim’e dek her gün 12.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikler, ücretsiz olacak.

Zorlu Alışveriş Merkezi hakkında
Zorlu Alışveriş Merkezi, 70.000 m2’lik kiralanabilir alanda yaklaşık 194 mağazası, 10.000 m2’lik ana meydanı ve İstanbul’un zengin boğaz bitki örtüsüyle çevrelenen bir kent meydanı özelliğine sahip. İstanbul’un tam kalbinde bulunan Zorlu Alışveriş Merkezi, Levazım ve Zincirlikuyu’dan yürüme mesafesinde yer alıyor. Metrobüs ve metro bağlantılarının bulunduğu tünel sayesinde Zorlu’ya kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Ulus, Levent, Levazım, Barbaros ve Zincirlikuyu yönlerinden gelen tüm ziyaretçiler yönlendirmeler eşliğinde Zorlu’ya gelebiliyor.