07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » 2 yaşındaki Egemen’in 3. kattan düşme anı kamerada

2 yaşındaki Egemen’in 3. kattan düşme anı kamerada

Üsküdar'da 2 yaşındaki Egemen Acer, oturdukları 3. kattaki dairenin penceresinden aşağıya düştü. Beton zemine düşen küçük çocuk ağır yaralandı. Çocuğun düşme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi, Libadiye Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 4 katlı binanın 3. katında oturan Acer ailesinin 2 yaşındaki oğlu Egemen Acer, bakıcısı ile oyun oynuyordu. Evin hava almasını isteyen bakıcı, pencereyi açtıktan sonra mutfağa gitti. Bu esnada pencereye çıkan Egemen Acer, dengesini kaybederek aşağıya düştü.

10 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ
Kaldırımda yürüyen bir kadının önüne yüz üstü düşen çocuk çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen 2 yaşındaki çocuk, götürüldüğü özel hastanede yoğun bakıma alındı. Egemen’in durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DÜŞME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Küçük çocuğun pencereden düşmesi bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük Egemen, beton zemine yüz üstü büyük bir hızla düşerken görülüyor.

KALDIRIMDA YÜRÜYEN KADININ ÖNÜNE DÜŞTÜ
Kayıtta, 2 yaşındaki çocuk, kaldırımda yürüyen bir kadının önüne düşüyor. Düşen çocuğu gören kadın büyük bir şaşkınlık içerisinde etrafa bağırıyor. Kadının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişiyor. Yaralı çocuk, çevredekiler tarafından hastaneye götürülüyor.

Uğur AYAZSIN/İSTANBUL, (DHA)