07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Vatan Çocukları Parasızken Bakan Çocukları Trilyonlarla Oynayamayacak!”
“Vatan Çocukları Parasızken Bakan Çocukları Trilyonlarla Oynayamayacak!”

“Vatan Çocukları Parasızken Bakan Çocukları Trilyonlarla Oynayamayacak!”

İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in izdiham yaşanan Kayseri mitingi ilginç anlara sahne oldu. Konuşması sırasında kalabalığın içindeki bir partiliye ‘Sen sarı tişörtlü çıkar cebindeki parayı, cebinde kaç para var?’ diye sordu. Gencin cebinde para olmadığını söylemesi üzerine Akşener, ‘Bizim çocuğumuzun cebinde parası yok ama bakan çocukları, bir baltaya sap olamayanlar cebinde trilyonlarla geziyor’ dedi.

“Vatan Çocukları Parasızken Bakan Çocukları Trilyonlarla Oynayamayacak!”

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener seçim gezilerine Kayseri ve Kırşehir ile dam etti. AKP’nin kalesi Kayseri’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Akşener Cumhuriyet meydanında yaklaşık 30 bin kişiyle buluştu. Akşener’in mitingi öncesinde bir kaza da yaşandı. İzdiham ve çıkan kuvvetli rüzgar nedeniyle sahnedeki platformun arka bölümü devrildi. Olayda yaralanan olmadı.

“GADASINI ALDIĞIM”

Alanda Kayseri şivesiyle ‘Gadasını aldığım hoş geldin’ pankartı açıldı. ‘Gençliğin umudu Meral Akşener’, ‘Kayseri seninle gurur duyuyor’, ‘Cumhurbaşkanı Meral’ ve ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları atıldı. Akşener mitingi öncesinde kadınların hediye ettiği yazmaları gösterdi ve Duru ile Melek isimli iki kız çocuğunu sahneye davet ederek alkışlattı.

“HALAÇOĞLU KATILMADI”

Akşener’in Kayseri mitinginde yeniden aday gösterilmeyen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu katılmadı. Halaçoğlu’nun Almanya’da olduğu öğrenildi. Akşener mitingde şu mesajları verdi:

KARDEŞİM MERAL

Şimdi korkuyorum, bu her önüne gelene kardeşim diyordu. Kardeşim Esad, Kardeşim Kaddafi kardeşi uçtu. Ödüm patlıyor bana da kardeşim Meral diyecek diye. Allah korusun. Her önüne gelene ‘Eyy’ çekti de niye bir ‘Eyy Meral Akşener’ demiyor. Size söz veriyorum sandıkları koruyacağız. YSK’nın abidik gubidik şeylerinin önüne geçmek benim namus borcum size.

19 MAYISLARDA 23 NİSANLARDA HASTA OLURLARDI, HASTALIKLARI GEÇTİ

Onlar 19 Mayıslarda 23 Nisanlarda hep hasta olurdu. Biz yola çıktık, hepsi iyileşti turp gibi oldular. Kendileri iyileşti ama 16 yıldır ekonominin içine tükürdüler. Biz ise Kayseri’yi dünyanın mobilya merkezi yapacağız. Aynı İtalya’nın Milano’su gibi. Kayseri’nin hızlı trenini iki yıl içinde hayata geçireceğiz. 16 senedir ne yaptın sen? Facebook’u Twitter’ı yasaklamaya kalktın. Mühendis Başbakan Binali Yıldırım da, ‘Kafayı takarsan kafayı yersin’ diyor. Doğru, kafa olsa bunu diyemezsin. 10 milyon işsiz var bu ülkede. Yüzde 26’sı genç, yüzde 36’sı kadın işsiz. Sen fabrika yaptın mı? 450 milyar borcun var. 130 milyar da vergi aldın. 70 milyar dolara bu milletin yaptığı fabrikaları sattın. Bu kadar parayı ne yaptın? Yandaş müteahhide verdi. Kayseri şehir hastanesinin patronu da yandaş müteahhid. İstanbul’daki köprülerden geçenden 10 kuruş geçmeyenden 100 kuruş alıyorsun. Deli Dumrul köprüsü gibi.

MALİYE BAKANI AYIP

Maliye Bakanı fakir evlerinde iftar maratonu yaptığını söyledi. Ayıptır be ayıp. O fakir evleri senin sorumluluğunda. O evlerin fakirliğinden sen utanmalısın. Yumurta gibi çıktığın kabuğu beğenmiyorsun. Böyle bir terbiyesizlik olur mu? Erdoğan otobüslerin yorgun şoförü… Yorgun şoförün arabasına binilmez. Aynı zamanda ehliyetsiz. 24 Haziran akşamı bu şoförü arabadan indireceğiz, evine göndereceğiz. Ben bu millet için ölürüm. Milletin tek kadın adayı yaptınız.

“BİR BALTAY ASAP OLMAMIŞ BAKAN ÇOCUKLARININ MİLYONLARI VAR”

O sırada sarı t-shirtlü bir genç söyle bana cebinde kaç paran var? Parası yok. Ama bir baltaya sap olamamış bakan çocuklarının milyonları var. 16 yıldan sonra ekonomiden sonra eğitimin de içine tükürdün. Zeki, çalışkan, gayretli çocukların önünü kestin. Akşam rüyanda görüp sabah eğitim sistemini değiştirdin. Milli Eğitim Bakanı taksi durağında çay içerken TEOG’un değiştiğini öğürendi. Soruları da çaldırdın.

HARAM ZIKKIM OLSUN

Şeker fabrikalarını sattılar kapattılar, sarayın 13 günlük masrafı şeker fabrikalarının bir yıllık zararına eşit. Arkadaş itibardan tasarruf olmaz diyor. İtibar dediğin şey namusuyla şerefiyle ekmeğinin peşinde koşmakla olur. İtibar millet kesesinden saray yaparak olmaz. Bin liralık kadehlerle su içmek, kilosu 50 bin liralık çay içmek, sarayın içine çoluk çocuğun eğlensin diye at çiftliği yapmak olmaz. Haram zıkkım olsun.

KÜÇÜK EMRAH

Bu arkadaşı uyarıyorum Her konuda sen haklısın birader. Her konuda sen mağdursun. İş başına geçtiğinden beri ben ben diye ağlıyorsun. Küçük Emrah’ı geçtin be. FETÖ orduyu, yargıyı ele geçirdi, sen seyrettin. Bostan korkuluğu musun ? FETÖ’cüler aldattı, Merkel, Obama aldattı. Saf desem bir türlü, liyakatsız desem bir türü, cezai ehliyeti yok desem bir türlü.

FETÖ’NÜN ŞAHI

Bir güzel kızımız diyor ki ‘Eşim FETÖ’den atıldı aç kaldı” Be güzel kızım zenginler kaçtı, çaycı çorbacı tutuklu, damatlar kaçak. Milleti FETÖ’cü ilan etti. Aynaya bakın aynaya. FETÖ’nün şahını yüzünüzde göreceksiniz. Ülkeyi soyanlar da kaçsın. Hani Meclis Başkanının damadı kaçak damadı. Ama güzel kızım Müslüm Gürses’in bir sözü var. Bu ülkeyi gelenekçi modern, dindar laik diye bölmeye çalışıyorlar. Türkiye ne mezhep olarak bölünür ne ülke olarak bölünür. Ama bir şeyden bölünür o da şu. Bu ülkeyi yakarsa garipler yakar garipler…

DAMAT NEREDEN MEZUN

Kendi damadı o okullardan mezun. Biz israfı bitireceğiz. Adaleti tesis edeceğiz. Ve hakimlere, savcılara, adalete, polise sığdırılmış olan o FETÖ’cü çocukların, soruları alarak ele geçirdiği sistemin faturasını garipler değil bu kurumların ele geçirilmesine sebep olan iktidar, yardım ve yatakçılıktan yargılanacak.