07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Pedofili Savunucusunun Devlete ‘Sızan’ Müritleri Harekete Geçti
Pedofili Savunucusunun Devlete ‘Sızan’ Müritleri Harekete Geçti

Pedofili Savunucusunun Devlete ‘Sızan’ Müritleri Harekete Geçti

“Kadınlar dayak yiyorsa şükretsin. 6 yaşında çocukla evlenilebilir,” ve asansörde halvet fetvası ile tepki çeken pedofili savunucusunun devlet içindeki müritleri harekete geçti. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, kişisel Twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak Nurettin Yıldız’a sahip çıktı.

Pedofili Savunucusunun Devlete ‘Sızan’ Müritleri Harekete Geçti

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız’a sert tepki göstermişti. 6 yaşında çocukla evlenilebileceğini, asansörde halvet olabileceği gibi skandal sözler sarf eden Yıldız’ın “Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli” açıklamasını hatırlatan Bahçeli “Meczubun biri çıkıp kadınlara kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri gerektiğini söyleyebiliyor. Bunu diyanet adına yapabiliyor. Ne ara bu kadar sapık türedi” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Önceki gün ise AKP Genel Başkanıı Tayyip Erdoğan, “Kadınlar dayak yiyorlarsa şükretsinler” diyen Yıldız’a, isim vermeden yüklenmişti. Erdoğan, “Bazılarının dikkat çekmek için kavramları eğip, bükerek söyledikleri sözlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktu” ifadelerini kullanmıştı.

 

Pedofili savunucusuna Milli Eğitim Müdürü sahip çıktı

Odatv’de yeralan habere göre, bu gelişmelerin ardından, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, önceki akşam, kişisel Twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak Nurettin Yıldız’a sahip çıktı.

Yıldız’ın itibarsızlaştırıldığını iddia eden Yılmaz, “Şeytan bu kez profosörlerini devreye soktu. Ömrünü islama hizmete adamış @nurettinyildiz Hocamızı itibarsızlaştırmak için çırpınıp durmaktalar. Altın paslanmaz. Altına çamur atmakla kıymeti düşmez. Hak gelecek ve batıl yok olacak. Bize düşen Allah için çok ama çok çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

İşte Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürünün o paylaşımları;