07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Nurettin Yıldız’ın Devlete ‘Sızan’ Müritleri Kamuflaja Başladı
Nurettin Yıldız’ın Devlete ‘Sızan’ Müritleri Kamuflaja Başladı

Nurettin Yıldız’ın Devlete ‘Sızan’ Müritleri Kamuflaja Başladı

“Dayak yiyen kadın şükretsin” diyen pedofili savunucusu Nurettin Yıldız’ı attığı twitter mesajları ile savunan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından sonra önce mesajlarını sildi sonra da hesabını kapattı.

Nurettin Yıldız’ın Devlete ‘Sızan’ Müritleri Kamuflaja Başladı

6 yaşındaki kız çocuklarının evlenebileceğini savunan, kocasından dayak yiyen kadının şükretmesi gerektiğini söyleyen Nurettin Yıldız’a tepki gösterenlerin yanısıra destek verenler de olmuştu. Tepkilere karşı Yıldız’ı attığı twitter mesajları ile savunan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra önce mesajları sildi sonra da hesabını kapattı.

 

Nurettin Yıldız’a yönelik eleştirileri ‘itibarsızlaştırma’ olarak değerlendiren Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, sosyal medya üzerinden Yıldız’ı savundu.

Yılmaz mesajından “7 yaşındaki kız çocuklarının evlenebileceğini savunan, baharat, et, kakao ketçap gibi gıdaların ‘şehvet uyandırıcı şeyler olduğunu’ iddia eden İlahiyatçı Nurettin Yıldız” görüşlerine yer verdi, tepki gösterenleri ‘kudurmuş şeytanlar’ olarak nitelendirdi.

Paylaşımlarını silip, hesabını kapattı

Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından Yılmaz önce mesajlarını sildi. Ardından da hesabını kapattı.