07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Kefenli Tosunlar Afrin Opersayonunda Başrolde Olsun”
“Kefenli Tosunlar Afrin Opersayonunda Başrolde Olsun”

“Kefenli Tosunlar Afrin Opersayonunda Başrolde Olsun”

AKP Genel Başkanı ve CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan’ın “1 hafta içerisinde ne yapacağımızı göreceksiniz” ifadelerinin ardından Milli Güvenlik Kurulu’nda da operasyona yeşil ışık niteliğinde ifadeler çıktı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ‘Ölmeye geldik’ ifadeleriyle eylem yapan AKP’lileri gündeme getirerek konuya dahil oldu.

“Kefenli Tosunlar Afrin Opersayonunda Başrolde Olsun”

Akşener, sosyal medya hesabı Twitter’dan Afrin opersayonu ile ilgili olarak şunları yazdı:

“Bütün siyasi partilerde; Ak Parti’de, MHP’de, CHP’de ve İYİ Parti’de hangi siyasi çocuğuna paralı askerlik yaptırmışsa, 40 yaşını geçmemiş çocuklarının tamamının askere alınmasını ve Afrin harekatında başrolde olmasını talep ediyorum.”

“ANNELERİNİN DANTELLİ ÖRTÜLERİYLE…”

“Özellikle “one minute” olayından sonra, annelerinin dantelli masa örtüleriyle ölmeye ölmeye geldik diye bağıran şu kefenli tosunların da isim isim tespit edilip, mutlaka askere alınmasını ve Afrin operasyonunda başrolde yer almalarını tavsiye ediyorum.”

“İNCİRLİK ÜSSÜNÜ KAPATACAKSIN”

“Afrin’e operasyon yapmak için öncelikle İncirlik üssünü kapatacaksın, Malatya’daki üssü kapatacaksın. Yüreğin yetiyorsa bunları yapacaksın; ondan sonra elin güçlü olarak bunlarla masaya oturursun.”