07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » İstanbul-Ankara Arası 1509 TL
İstanbul-Ankara Arası 1509 TL

İstanbul-Ankara Arası 1509 TL

CHP’li Aykut Erdoğdu ve Özkan Yalım, Başbakan Yıldırım ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında yaşanan kamyon tartışmasında kimin haklı olduğunu belirlemek amacıyla İstanbul’dan Ankara’ya TIR’la gitti. Erdoğdu, “Yolculuğun bize maliyeti 1509 lira oldu” dedi.

İstanbul-Ankara Arası 1509 TL

CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan kamyon tartışmasında kimin haklı olduğunu belirlemek amacıyla dün sabah İstanbul’dan Ankara’ya gitmek üzere TIR’la yola çıktı.

Kılıçdaroğlu, TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında İstanbul halinden Ankara haline mal getiren bir kamyoncunun köprü ve otoyollara verdiği ücretin çok yüksek olduğunu belirterek hükümeti eleştirmişti. Başbakan Yıldırım ise Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu eleştiriye, CHP liderinin açıkladığı rakamların gerçek olmadığını ve Ankaraİstanbul arasındaki mesafeyi bilmediğini ileri sürerek yanıt vermişti. Erdoğdu ve Yalım bu tartışmanın ardından kamyoncuların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için dün sabah TIR’la İstanbul’dan Ankara’ya doğru yola çıktı.