07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Atatürk’e Hakaret Edip Tehdit Yağdırdı
Atatürk’e Hakaret Edip Tehdit Yağdırdı

Atatürk’e Hakaret Edip Tehdit Yağdırdı

Elazığ’da bulunan Mezre Ortaokulu’nda müdür olarak görev yapan Hayri Uğur, sosyal medyada ağza alınmayacak hakaretler yağdırdı. Tepki görünce de “tehditleriniz vız gelir tırıs gider” diye yanıt verdi… Okul Müdürü Uğur, “Hesap vakti yaklaşıyor” diye tehdit ederek pazartesiyi işaret etti.

“Atatürk’e Hakaret Edip Tehdit Yağdırdı”

Elazığ’da bulunan Mezre Ortaokulu’nda müdür olarak görev yapan Hayri Uğur sosyal medya hesabı Twitter’dan Atatürk ‘e hakaret etti. “Tek Millet Tek Devlet Tek Bayrak Tek Vatan“ yazan H.U. Atatürk’le ilgili bir paylaşıma, ” Atatürk bir sıradan askerdi. İmanlı, ihlaslı, abdestli, namazlı olan TSK’sı kurtardı bu milleti. Her ilde pavyon garılarıyla yatan Atatürk kurtarmadı bunu bilin” diyerek yanıt verdi.

Birgün’de yer alan habere göre H.U. başka bir paylaşımında ise İyi Parti’nin Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ile ilgili olarak, “Sana giren çıkan ne babaannem” dedi. Büyük Birlik Partili Hakkı Öznur’un “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vermeyeceğiz” açıklamasına da tepki gösteren H.U. “S.ktirin gidin yavşaklar” yazdı.

Soğan zamlarıyla ilgili bir haberin altında da CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye hakaret eden H.U. şu ifadeleri kullandı:

“7 TL de olsa 10 TL de olsa oyum reise. Koyum İnceye!”

Ağar’ın içtiği sudan içmiş

Müdür, yazdıklarına tepki gösterilmesinin ardından ise tehditler savurdu. H.U., “24 Haziran akşamı kaos çıkarma niyeti olanlar, OHAL de olduğumuzu ve bunun affı olmayacağını unutmasınlar. Bu arada emniyet, eski emniyet değil. Ayık olun! Elazığ’ımız bize emanet bekliyoruz. Benim arkamda, yanımda kimse yok. Biz bu ülkenin vatan evladıyız. Bir bayrağımız, bir vatanımız, bir namusumuz var. Mehmet Ağar bizim Elaziz’imizin yetiştirdiği ülkemize hizmet eden bir insanın içtiği karaçalı suyundan içtik. Tehditleriniz vın gelir tırıs gider!” diye yazdı.

Tepki gösterenleri de tehdit etti: Hesap vakti yaklaşıyor

Ettiği hakaretleri görmezden gelen H.U., “Bana şahsıma ve aileme hakaret küfür yazan tüm insan müsvetteleri ile pazartesi günü mesai başladığında avukatım ile birlikte Elazığ cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağım” ifadesini kullandı.