07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Bu Ara Biraz Sıkıntı mı Var, Hayırdır?”
“Bu Ara Biraz Sıkıntı mı Var, Hayırdır?”

“Bu Ara Biraz Sıkıntı mı Var, Hayırdır?”

Komedyen Şahan Gökbakar, oyuncu Oktay Kaynarca’nın içki kadehlerini masa altına sakladığı o anları ti ye alınca Kaynarca’nın yanıtı gecikmedi.

“Bu Ara Biraz Sıkıntı mı Var, Hayırdır?”

Geride bıraktığımız günlerde dizi arkadaşlarıyla birlikte bir mekanda eğlenmeye giden Oktay Kaynarca burada çekilmiş bir toplu fotoğraflarını instagram hesabı üzerinden paylaşmış ancak masada içki alındığı belli olduğu halde içki kadehlerini masa altına saklayarak sosyal medyada günün konusu haline gelmişti. Yaptıkları bu hareket üzerinden çok sayıda yorum alan Kaynarca ve arkadaşlarına esprili tepkiler de geldi.

ŞAHAN’DAN KOMİK PAYLAŞIM

Şahan Gökbakar konuyla ilgili henüz olay sıcaklığını korurken bir paylaşım yapmış olsa da bunun ertesinde bir de Oktay Kaynarca ve arkadaşlarının yaptığı masa altına kadeh saklama olayının temsili görüntüsünü resmetti.

Çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Şahan karenin altına da; “Arkadaşlarla keyifli bir akşam. Balık, bir kaç meze, 10-15 buz ve kızarmış ekmek yedik… Not: Latife bizimkisi gülmece eğlenmece. Kimse alınmasın. Gülelim hep…

“BU ARA BİRAZ SIKINTI MI VAR, HAYIRDIR?”

Her ne kadar Şahan Gökbakar yaptıklarının gülmece eğlenmece olduğunu söylese de Oktay Kaynarca onun yaptığı paylaşımı kullanarak şu yanıtı verdi; “Acaba sana bizim dizide iş mi versek kardeş? Bu ara biraz sıkıntı mı var hayırdır? Tamamen latife alınmaca yok… Hoşumuza gidiyor bizim üzerimizden mizah yapman seviyoruz seni”